İnanç Konukçu

İnanç Konukçu

İnanç Konukçu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.11.1985

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk ana sanat dalı mezunudur. Oyunculuk kariyerine 2005 yılı yapımı Karanlıktaki Umut dizisiyle adım atmıştır. Kasap Havası (2015), Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010) ve Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Pure White
2020 Nasipse Adayız
2016 Dar Elbise
2016 Kaçma Birader
2015 Tuhaf Zamanlar
2015 Kasap Havası
2015 Weird Times (Short)
2013 Behzat Ç. Ankara Yanıyor
2011 Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm

Televizyon

2019 Vurgun
2019 Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi
2019 Vurgun
2018 Adı: Zehra
2017 Kırlangıç Fırtınası
2015 Kaçak
2012 Leyla ile Mecnun
2005 Karanlıktaki Umut

Görev Aldığı Yapımlar

İnanç Konukçu Fotoğrafları

İnanç Konukçu Haberleri

Portreler