Ingrid Bolsø Berdal

Ingrid Bolsø Berdal

Ingrid Bolsø Berdal
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 2.3.1980

Doğum Yeri: Inderøy, Norveç

Norveçli aktris. 

Tam adı Ingrid Bolsø Berdal'dır. Kariyerine 2005 yılı yapımı Limbo kısa filmiyle başladı. İlk başrolünü 2006 yılı yapımı Cold Prey'de oynamıştır. Daha sonra Çernobil'in Sırları, Hansel & Gretel: Cadı Avcısı ve Herkül olmak üzere on dört filmde yer aldı. 2016'da HBO serisi Westworld'de yer aldı.

Filmografi

2017 Eski Kocam(iz)
2016 The Absence of Eddy Table (Kısa Film - Seslendirme)
2015 Kvinner i for store herreskjorter
2014 Enter Los Angeles Outer Space (Kısa Film)
2014 Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2013 Kill Buljo 2
2013 Mormor og de åtte ungene
2013 Hansel ve Gretel: Cadi Avcıları
2012 Kaçış
2012 ABC-ul mortii (Seslendirme)
2012 Çernobil'in Sırları
2011 Kvinnefrisen (Kısa Film - Seslendirme)
2011 Jeg reiser alene
2010 Kiss Fight Smoke (Kısa Film - Seslendirme)
2010 Wide Blue Yonder
2010 Resolve (Kısa Film - Ayrıca Yapımcı)
2009 Svik
2008 Şeytanın Oteli 2
2008 De Gales hus
2007 Tyvstart (Kısa Film)
2006 Şeytanın Oteli
2006 Sønner
2006 Gymnaslærer Pedersen
2006 Terje Vigen (Kısa Film)
2005 Limbo (Kısa Film)

Televizyon

2016 Westworld
2014 Side om side
2013 Dag
2012 Hellfjord (Mini Dizi)
2010 Hjerte til hjerte (Mini Dizi)
2010 Going Postal (Mini Dizi)
2008 Kodenavn Hunter 2
2007 Thomas P.
2007 Kodenavn Hunter (Mini Dizi)
2007 Eva og Adam

Görev Aldığı Yapımlar

Ingrid Bolsø Berdal Fotoğrafları

Ingrid Bolsø Berdal İle İlgili Haberler

Portreler