Ingvar Eggert Sigurðsson

Ingvar Eggert Sigurðsson

Ingvar Eggert Sigurðsson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.11.1963

Doğum Yeri: Reykjavik, İzlanda

İzlandalı senarist, yapımcı ve oyuncu.

Everest (2015), Mýrin (2006) ve Englar alheimsins (2000) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Mirage (Kısa Film)
2018 Vargur
2018 To Plant a Flag (Kısa Film)
2018 Mihkel
2018 Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları
2017 Salvation (Kısa Film)
2017 Svanurinn
2017 Justice League: Adalet Birliği
2016 Fyrir framan annað fólk
2016 Yemin
2016 L'effet aquatique
2015 Þrestir
2015 The Hidden Part (Kısa Film)
2015 Of Monsters and Men: Thousand Eyes - Lyric Video (Kısa Video)
2015 Everest
2015 Dirk Ohm - Illusjonisten som forsvant
2014 Gone (Kısa Film)
2014 İstanbul'da Bir Gece
2014 Harry & Heimir: Morð eru til alls fyrst
2014 Borgríki 2
2013 Playtime
2013 Þetta Reddast
2013 Málmhaus
2013 Hross í oss
2013 En maler (Kısa Film)
2012 I Against I
2012 Tumult (Kısa Film)
2012 The Prophecy of the Seeress (Kısa Film)
2011 Skáksaga (Kısa Video)
2011 Litlir hlutir (Kısa Film)
2011 Kurteist fólk
2011 Borgríki
2010 Courier
2010 Kóngavegur
2010 Knowledgy (Kısa Film)
2010 Brim
2009 Yes, Yes (Kısa Film)
2008 The Letter (Kısa Film)
2008 Sveitabrúðkaup
2008 Stóra planið
2008 Skrapp út
2008 Reykjavík-Rotterdam
2008 Harmsaga (Kısa Film)
2008 8
2007 Foreldrar
2007 Border Work (Kısa Film)
2006 Mýrin
2005 Beowulf ve Grendel
2004 Kaldaljós
2003 Stormy Weather
2002 K-19 - Tehlikeli saatler
2002 Fálkar
2001 Villiljós
2001 No Such Thing
2000 Englar alheimsins
1998 Sporlaust
1998 Slurpinn & Co. (Kısa Film)
1997 Stikkfrí
1997 Perlur og svín
1996 Djöflaeyjan
1995 Í draumi sérhvers manns (Kısa Film)
1994 Skýjahöllin
1992 Ingaló
1990 SSL-25 (Kısa Film)

Televizyon

2019 Ófærð
2014 Ævar vísindamaður
2009 Fangavaktin (Mini Dizi)
2006 Áramótaskaup 2006 (TV Filmi)
2003 Second Nature (TV Filmi)
2003 Njálssaga (TV Filmi)
2001 Áramótaskaup (TV Filmi)
1999 Skaupið: 1999 (TV Filmi)
1998 Áramótaskaup 1998 (TV Filmi)
1997 Fornbókabúðin
1997 A Legend to Ride
1996 Sigla himinfley (Mini Dizi)
1993 Camera Obscura (TV Filmi)

Yapımcı

2014 Borgríki 2
2011 Borgríki
2007 Foreldrar
2006 Börn

Senaryo

2006 Börn

Görev Aldığı Yapımlar

Ingvar Eggert Sigurðsson Fotoğrafları