Ioan Gruffudd

Ioan Gruffudd

Ioan Gruffudd
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.10.1973

Doğum Yeri: Cardiff, Galler

Galli aktör.

102 Dalmaçyalı (2000), Kara Şahin Düştü (2001), Kral Arthur (2004), Amazing Grace (2006), Fantastik Dörtlü (2005) ve Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi (2007) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Eve
2019 The Professor and the Madman
2018 Buttons
2017 Keep Watching
2015 Forever
2015 San Andreas Fayı
2014 Adalet Birliği: Savaş (Video - Seslendirme)
2014 Kaçan Kovalanır
2013 Eddie (Kısa Film)
2013 The Adventurer: The Curse of the Midas Box
2011 Tri Diwrnod Diwetha' (Kısa Film - Seslendirme)
2011 Foster
2011 Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Sanctum
2010 The Kid
2008 Agent Crush (Seslendirme)
2008 Ay Prensesi
2008 Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 W.
2007 The Fantasticar: State of the Art (Kısa Video)
2007 ABD Hikayeleri
2007 Fantastik 4: Gümüs sörfçü'nün yükselisi
2006 Amazing Grace
2006 The TV Set
2005 The Little Things (Kısa Film)
2005 Fantastik Dörtlü
2004 Kral Arthur
2003 This Girl's Life
2003 Y Mabinogi (Seslendirme)
2002 Shooters
2002 The Gathering
2002 Westlife: Unbreakable - The Greatest Hits, Volume 1 (Video)
2001 Westlife: Uptown Girl (Kısa Video)
2001 Another Life
2001 Happy Now
2001 Kara Şahin Düştü
2001 Very Annie Mary
2000 102 Dalmaçyalı
1999 Solomon and Gaenor
1997 Titanik
1997 Wilde

Televizyon

2019 Harrow
2019 Yalancı
2016 UnREAL
2015 Forever
2014 Under Milk Wood (TV Filmi)
2013 Castle
2013 Glee
2013 Monday Mornings
2013 Necessary Roughness
2012 Family Guy
2012 Ringer
2010 American Dad! (Seslendirme)
2010 Batman: The Brave and the Bold (Seslendirme)
2010 Ben 10: Alien Force (Seslendirme)
2008 The Meant to Be's (TV Filmi)
2005 Justice League Unlimited (Seslendirme)
2004 Century City
2003 Hornblower: Duty (TV Filmi)
2003 Hornblower: Loyalty (TV Filmi)
2002 The Forsyte Saga
2002 Man and Boy (TV Filmi)
2001 Hornblower: Mutiny (TV Filmi)
2001 Hornblower: Retribution (TV Filmi)
1999 Love in the 21st Century
1999 Great Expectations (TV Filmi)
1999 Hornblower: The Duchess and the Devil (TV Filmi)
1999 Hornblower: The Frogs and the Lobsters (TV Filmi)
1999 Warriors (TV Filmi)
1998 Hornblower: The Even Chance (TV Filmi)
1998 Hornblower: The Examination for Lieutenant (TV Filmi)
1997 A Mind to Kill
1996 A Relative Stranger (TV Filmi)
1996 Poldark (TV Filmi)
1994 Pobol y Cwm

Video Oyunları (Seslendirme)

2012 Diablo III
2005 Fantastic Four

Görev Aldığı Yapımlar

Ioan Gruffudd Fotoğrafları

Ioan Gruffudd Haberleri