İpek Karapınar

İpek Karapınar

İpek Karapınar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.01.1984

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümü mezunudur. Kırgın Çiçekler (2015), Kurtlar Vadisi: Pusu (2007) ve Köprü (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Nöbet
2018 Kırgın Çiçekler
2014 Hayat Yolunda
2013 Adını Kalbime Yazdım
2012 Ustura Kemal
2011 Zehirli Sarmaşık
2010 Doludizgin Yıllar
2010 Küçük Sırlar
2010 Kurtlar Vadisi Pusu
2008 Talih Kuşu
2008 Hatırla Sevgili
2007 Köprü

Görev Aldığı Yapımlar

İpek Karapınar Fotoğrafları

İpek Karapınar Haberleri