Irandhir Santos

Irandhir Santos

Irandhir Santos
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.8.1978

Doğum Yeri: Pernambuco, Brezilya

Brezilyalı oyuncu. Tam adı Irandhir Gleriston Santos Pinto'dur. Çocukluğu doğduğu yer olan Pernambuco'nun kırsal mahallelerinde geçti.

2003 yılında Pernambuco Federal Üniversitesi'nde sahne sanatları eğitimini bitirdi. O zamandan beri bazı oyunlarda, televizyonda mini dizide ve birkaç filmde rol aldı.

Filmografi

2005 Cinema, Aspirins and Vultures
2006 Baixio das Bestas
2009 Blue Eyes
2009 I Travel Because I Have to, I Come Back Because I Love You
2009 The Assailant
2010 Elite Squad: The Enemy Within
2011 A Febre do Rato
2012 Neighboring Sounds
2013 Tatuagem
2014 Absence
2016 Aquarius

Görev Aldığı Yapımlar

Irandhir Santos Fotoğrafları

Irandhir Santos Haberleri