İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.2.1990

Doğum Yeri: Almanya

Türk oyuncu.

Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro Eğitimi alarak tamamlamıştır. Kariyerine ilk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile giriş yapmıştır. Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol almıştır. En son Fox Tv'de yayınlanan No:309 dizisinde Pelin Su karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

2017 Kızım ve Ben
2016 Organik Aşk Hikayeleri
2014 Aşkın Dili

Televizyon

2016 No: 309
2015 Güneşin Kızları
2015 Kurtlar Vadisi Pusu
2012 Muhteşem Yüzyıl
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

Görev Aldığı Yapımlar

İrem Helvacıoğlu Fotoğrafları

İrem Helvacıoğlu Haberleri

Portreler