İrfan Kangı

İrfan Kangı

İrfan Kangı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1976

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu ve ses sanatçısı.

1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Akşam okulu Tiyatro Bölümü mezunudur. Mezun olduktan sonra MSM ve çeşitli kültür merkezi ve okullarda tiyatro eğitmeni olarak görev yapmıştır. Ayrıca radyo programcılığı, yöneticiliği gibi alanlarda da yer almıştır.

Profesyonel tiyatro yaşantısına ise AVAM Tiyatro ile adım atmış ve 5 yıl kadar çalışmalarını sürdürmüştür. TV için yaptığı Lezzet Avcısı isimli programla tüm Türkiye’yi dolaşan İrfan Kangı 2013 senesinde Benzemez Kimse Sana isimli yarışma programında yer almıştır. Yeni dönemde ise ATV ekranlarında yayınlanan 3 Kuşak 1 Cevap isimli programın sunuculuğunu üstlenmiştir.

Bugüne kadar birçok reklamda yer almıştır.

Filmografi

2017 Kayhan
2017 Dünyanın En Güzel Kokusu 2
2016 Dünyanın En Güzel Kokusu
2015 En Güzeli
2015 Can Tertip
2014 Zaman Makinesi 1973
2014 Recep İvedik 4
2014 Figüran
2010 Şov Bizinıs (Ayrıca yapımcı)
2010 Harbi Define
2009 Kanal-İ-zasyon
2008 Devrim Arabaları
2007 Son Ders: Aşk ve Üniversite

Televizyon

2012 Alemin Kıralı
2008 Pulsar
1996 Tatlı Kaçıklar
1993 Vatan Sağolsun (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

İrfan Kangı Fotoğrafları

İrfan Kangı Haberleri

Portreler