Isaac Hempstead-Wright

Isaac Hempstead-Wright

Isaac Hempstead-Wright
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 9.4.1999

Doğum Yeri: Surrey, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Tam adı Isaac William Hempstead'dir. Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda (2014), Taht Oyunları (2011-2019) ve Öbür Dünyadan (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Blue Mauritius
2020 Voyagers
2016 Un conte peut en cacher un autre
2014 Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda (Seslendirme)
2013 Kapalı Devre
2011 Öbür Dünyadan

Televizyon

2019 Taht Oyunları
2016 Revolting Rhymes (Mini Dizi - Seslendirme)
2014 Family Guy (Seslendirme)
2013 Thronecast

Görev Aldığı Yapımlar

Isaac Hempstead-Wright Fotoğrafları

Isaac Hempstead-Wright Haberleri

Portreler