Isabel Lucas

Isabel Lucas

Isabel Lucas
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.1.1985

Doğum Yeri: Melbourne, Avustralya

Avustralyalı sinema, dizi oyuncusu ve model.

Tiyatro eğitimi alan Isabel Lucas, bir süre reklam filmlerinde rol aldı. Bugüne kadar çok sayıda filmde görünmese de en iyi çıkışını Transformers: Revenge of the Fallen filmiyle yaptı.

Filmografi

2016 The 11th
2016 Science Fiction Volume One: The Osiris Child
2016 That's Not Me
2015 Knight of Cups
2015 Careful What You Wish For
2014 Electric Slide
2014 That Sugar Film (Belgesel)
2014 The Loft
2014 The Water Diviner
2014 Engram (Kısa Film)
2012 Red Dawn
2011 A Heartbeat Away
2011 Immortals
2010 The Wedding Party
2009 Transformers: Revenge of the Fallen
2009 Daybreakers
2009 The Waiting City

Televizyon

2017 Emerald City
2010 The Pacific
2003 Home and Away

Görev Aldığı Yapımlar

Isabel Lucas Fotoğrafları

Isabel Lucas İle İlgili Haberler

Portreler