Isabela Moner

Isabela Moner

Isabela Moner
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 10.7.2001

Doğum Yeri: Ohio, ABD

ABD'li aktris ve şarkıcı.

Tam adı Isabela Yolanda Moner'dir. Nicklodeoon dizisi 100 Things to Do Before High School (Liseden Önce Yapılacak 100 Şey) ve 2017 yılı yapımı Transformers: The Last Knight filmiyle tanınmıştır.

Henüz 10 yaşındayken Broadway'de Evita müzikalinde yer aldı. Ricky Martin ile İspanyolca bir şarkıda düet yaptı.

Annesi Katherine Peru'lu ve babası Patrick Moner ise ABD'lidir. Fakat kendisini Peru'lu kabul etmektedir.

Filmografi

2018 Sicario: Day of the Soldado
2017 Transformers: The Last Knight
2017 The Nut Job 2: Nutty by Nature (Seslendirme)
2016 Middle School: The Worst Years of My Life
2013 The House That Jack Built

Televizyon

2016 Legends of the Hidden Temple (TV Filmi)
2015 Splitting Adam (TV Filmi)
2014 Growing Up Fisher
2014 Dora and Friends: Into the City! (Seslendirme)
2014 100 Things to Do Before High School

Video Oyunu

2017 Kingdom Hearts χ Back Cover (Seslendirme)

Diskografi

2015 Stopping Time
2015 Dream About Me (Single)
2015 Halo (Single)

Görev Aldığı Yapımlar

Isabela Moner Fotoğrafları

Isabela Moner İle İlgili Haberler

Portreler