Isabelle Fuhrman

Isabelle Fuhrman

Isabelle Fuhrman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.2.1997

Doğum Yeri: Washington, ABD

ABD'li oyuncu.

Annesi Elina Fuhrman, Sovyet Rusya'dan ABD'ye göç etmiş CNN için çalışan bir gazetecidir. Babası Nick Fuhrman ise bir işletme danışmanıdır. 2015 yılında Stanford Üniversitesi Online Lisesi'nden mezun oldu. Ayrıca Kraliyet Drama Sanatları Akademisi'nde eğitim gördü ve kısa bir süre Atlanta Westminster Schoools'a devam etti.

Oyunculuk kariyerine henüz yedi yaşında Cartoon Fridays'in seçmelerinde ablası Madeline Fuhrman'ı beklerken Cartoon Network'ten bir oyuncu yönetmeninin fark etmesiyle başladı. 2006 yılında yayınlanan Justice dizisinde Grace O'Neil rolünü canlandırdı. 2007 yılında vizyona giren drama filmi Hounddog'la sinemaya ilk adımını attı. Aynı yıl, Vera Farmiga ve Peter Sarsgaard'la beraber gerilim türündeki Evdeki Düşman filminde yer aldı.

2012'de Açlık Oyunları filminde Clove, 2015 yılında Showtime dizisi Masters of Sex'te ise Tessa Johnson karakterlerini canlandırdı.

Filmografi

2018 Hellbent
2018 Otherland (Kısa Film)
2018 Tracks (Kısa Film)
2018 Good Girls Get High
2018 The Delta Girl (Kısa Film)
2018 Down a Dark Hall
2016 Ink (Kısa Film)
2016 One Night
2016 Dear Eleanor
2016 Frekans
2014 Karlar Kraliçesi 2 (Seslendirme)
2014 All the Wilderness
2013 Dünya - Yeni Bir Başlangıç
2013 Don't Let Me Go
2012 Açlık Oyunları
2011 Tepedeki Ev (Seslendirme)
2011 Salvation Boulevard
2010 Sammy'nin Maceraları (Seslendirme)
2009 Evdeki Düşman
2007 Band Rehearsal (Kısa Film)
2007 Hounddog

Televizyon

2016 Let It Die
2016 Masters of Sex
2013 Adventure Time with Finn & Jake (Seslendirme)
2012 Hitman: Absolution
2011 The Whole Truth
2010 Pleading Guilty (TV Filmi)
2009 The Cleveland Show (Seslendirme)
2009 The Tonight Show with Jay Leno
2009 Children of the Corn (TV Filmi – Seslendirme)
2008 Ghost Whisperer
2007 Disney Princess: Enchanted Journey
2006 Justice

Görev Aldığı Yapımlar

Isabelle Fuhrman Fotoğrafları

Isabelle Fuhrman Haberleri