Isla Fisher

Isla Fisher

Isla Fisher
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 3.2.1976

Doğum Yeri: Muscat, Umman

Avustralyalı yazar ve oyuncu.

Tam adı Isla Lang Fisher'dir. İskoç bir ailenin çocuğu olarak Umman'da dünyaya geldi. Davetsiz Çapkınlar (2005), Bir Alışverişkoliğin İtirafları (2009), Efsane Beşli (2012) ve Kesinlikle, Belki (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Unplugging
2021 Godmothered
2020 Ben Çağırmadım
2019 The Beach Bum
2019 Greed
2018 Yakalandın!
2018 Tourism Australia: Dundee (Kısa Video)
2016 Komşum Bir Ajan
2016 Grimsby Kardeşler
2016 Gece Hayvanları
2015 Klovn Forever
2015 Geçmişin Laneti
2013 Sihirbazlar Çetesi
2013 Muhteşem Gatsby
2013 Belalı Rehine
2012 Efsane Beşli (Seslendirme)
2012 Bekarlığa Veda
2011 Rango (Seslendirme)
2010 Ceset Hırsızları
2009 Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2008 Kesinlikle, Belki
2008 Horton (Seslendirme)
2007 Tam Gaz
2007 Gözcü
2006 Taze Gelin Şaşkın Damat
2005 London
2005 Davetsiz Çapkınlar
2004 Tesadüfler
2003 The Wannabes
2003 Dallas 362
2002 Scooby-Doo
2001 Swimming Pool - Der Tod feiert mit
2000 Out of Depth
1998 Furnished Room (Kısa Film)
1997 Bum Magnet (Kısa Film)

Televizyon

2020 Curb Your Enthusiasm
2019 Arrested Development
2018 Angie Tribeca
2015 Prenses Sofia (Seslendirme)
2011 Bored to Death
2010 Neighbors from Hell (Seslendirme)
2004 Pilot Season (Mini Dizi)
2002 Random Acts of Intimacy (Kısa Film)
2002 BeastMaster
2001 Attila (Mini Dizi)
2000 Sunburn
2000 Hearts and Bones
1999 Oliver Twist (Mini Dizi)
1997 Home and Away
1994 Paradise Beach
1993 Clowning Around 2 (TV Filmi)
1993 Bay City

Görev Aldığı Yapımlar

Isla Fisher Fotoğrafları

Isla Fisher Haberleri