Ismael Cruz Cordova

Ismael Cruz Cordova

Ismael Cruz Cordova
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.4.1987

Doğum Yeri: Aguas Buenas, Porto Riko

Porto Rikolu oyuncu.

Tam adı Ismael Enrique Cruz Cordova'dır. The Catch (2017), İskoçya Kraliçesi Mary (2018) ve Miss Bala (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The ADK
2021 Simple Little Lives
2020 Settlers
2019 Miss Bala
2018 İskoçya Kraliçesi Mary
2016 The Pastor
2016 Billy Lynn's Long Halftime Walk
2016 Exposed
2014 The Golden Record (Kısa Film)
2014 La Loteria (Kısa Film)
2014 In the Blood
2013 Chaser (Kısa Film)
2012 White Alligator
2012 La Edwin (Kısa Film)
2003 Bala perdida

Televizyon

2021 The Lord of the Rings
2020 The Undoing
2019 The Mandalorian
2019 Berlin Station
2017 The Catch
2016 Ray Donovan
2016 Divorce
2016 Citizen
2014 Sesame Street (Seslendirme)
2013 Little Children, Big Challenges
2011 The Good Wife
2005 El cuerpo del delito

Görev Aldığı Yapımlar

Ismael Cruz Cordova Fotoğrafları

Portreler