İsmail Demirci

İsmail Demirci

İsmail Demirci
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.11.1984

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk sinema ve televizyon oyuncusu. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Kurtlar Vadisi Pusu'da Erkan karakteri ile tanınmıştır.

Filmografi

2016 Babaların Babası
2016 Muhteşem Yüzyıl Kösem
2015 Fabrika Kızı
2015 Serçe Sarayı
2014 Tut Sözünü
2014 Reaksiyon
2012 Kurtlar Vadisi Pusu
2013 Ben Onu Çok Sevdim
2012 Mor Menekşeler
2011 Anneler ile Kızları
Sessiz Gece
Türkan

Görev Aldığı Yapımlar

İsmail Demirci Fotoğrafları

İsmail Demirci Haberleri

Portreler