İsmail Filiz

İsmail Filiz

İsmail Filiz
Oyuncu, Yapımcı

Doğum Tarihi: 23.5.1980

Doğum Yeri: Çankırı, Türkiye

Türk oyuncu.

İlköğretimi Çankırı'da, liseyi Ankara Gazi Anadolu Lisesi'nde, üniversiteyi ise Ankara Başkent Üniversitesi'nde tamamladı. Oyunculuk yapmaya 2009-2011 yılları arasında yayınlanan Ezel dizisinde Ömer Uçar karakterini canlandırarak başlamıştır. Anadolu Kartalları (2011), Ezel (2009-2011) ve Milat (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Adanış: Kutsal Kavga
2018 Deliler Fatih'in Fermanı
2011 Anadolu Kartalları

Televizyon

2017 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2015 Milat
2014 Paşa Gönlüm
2014 Ezra
2011 Ezel

Yapımcı

2018 Deliler Fatih'in Fermanı
2017 Ketenpere
2016 Kolpaçino 3. Devre

Görev Aldığı Yapımlar

İsmail Filiz Fotoğrafları

İsmail Filiz Haberleri