Itziar Martinez

Itziar Martinez

Itziar Martinez
Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Doğum Yeri: İspanya

İspanyol müzisyen, yönetmen, senarist, yapımcı ve oyuncu.

2018 yılı yapımı Lanetli Sular filmiyle tanınmıştır. Los Angeles Anthony Meindl Acting Workshop'ta eğitim aldı. İlk kez 2006 yılı yapımı Girlfriends filmiyle sinemaya adım attı. Ardından çeşitli TV dizileri ve İspanyol sabun operalarında yer alan oyuncu birkaç kısa filmin senarist, yönetmen ve yapımcılığını da yapmıştır.  İngilizce, Fransızca ve İspanyolca bilmektedir.

Filmografi

2018 Lanetli Sular
2018 Cicatrices (Kısa Film)
2016 Intersections
2006 Mes copines

Televizyon

2018 We Were Tomorrow
2015 Demente Criminal
2013 Dama y Obrero
2013 Corazón Valiente
2012 El Rostro de la Venganza
2012 Louie
2011 La casa de al lado
2011 Mi Corazón Insiste... en Lola Volcán

Yönetmen

2018 Cicatrices (Kısa Film)

Yapımcı

2018 Till I do us part (Kısa Film)
2018 Lanetli Sular

Senaryo

2018 Lanetli Sular
2018 Cicatrices (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Itziar Martinez Fotoğrafları

Portreler