Ivan Trojan

Ivan Trojan

Ivan Trojan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.6.1964

Doğum Yeri: Prag, Çekya

Çekyalı oyuncu ve senarist.

İlk kez 1985 yılında Perly a ruze isimli kısa TV filmiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Sacrifice (2013), Viditelny svet (2011), Cetnické humoresky (1997-2007) ve Gölgede (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Bourák
2020 Charlatan
2016 Andel Páne 2
2014 Nulle part en Moravie
2013 Monkey Business: Up To Speed Now (Kısa Video)
2013 Ctyrlístek ve sluzbách krále (Seslendirme)
2013 Bullet for Heydrich (The Czech Century)
2012 Vrásky z lásky
2012 Gölgede
2011 Viditelny svet
2011 Aloïs Nebel
2009 Drôle de grenier!
2008 Karamazovi
2007 Václav
2007 Medvídek
2005 Príbehy obycejného sílenství
2005 Andel páne
2003 Zelary
2003 Mazaný Filip
2003 Jedna ruka netleská
2002 Smradi
2002 Musím te svést
2001 Powers (Kısa Film)
2000 Les solitaires
1995 Tvuj svet (Kısa Film)

Televizyon

2019 Zkáza Dejvického divadla (Mini Dizi)
2018 Vzkrísení (TV Filmi)
2017 Svet pod Hlavou
2017 Dabing Street
2015 Vrazdy v kruhu
2015 Svatojánský venecek (TV Filmi)
2014 Osmy (TV Filmi)
2014 Ctvrtá hvezda
2013 Sacrifice (Mini Dizi)
2013 Ceské století
2012 Ztracená brána
2012 Stastný smolar (TV Filmi)
2011 Teremin (TV Filmi)
2011 Cerná díra (TV Filmi)
2010 Príbehy obycejného sílenství (TV Filmi)
2010 Okresni prebor
2010 Jses mrtvej, tak nebrec! (TV Filmi)
2009 Dívka a kouzelník (TV Filmi)
2009 Dáblova lest (Mini Dizi)
2008 Sejdrem (TV Filmi)
2008 Opravdová láska (TV Filmi)
2008 BrainStorm (TV Filmi)
2007 Operace Silver A (TV Filmi)
2007 Cetnické humoresky
2006 Krásný cas (TV Filmi)
2003 Muj otec a ostatní muzi (TV Filmi)
1998 Tanec kolem zlatého vejce (TV Filmi)
1996 Poprask na lagune (TV Filmi)
1995 Hríchy pro diváky detektivek
1994 Laskavý divák promine
1993 O dvou sestrách a Nocní kvetine (TV Filmi)
1992 Klícek ke stestí (Kısa Film)
1992 A jsou-li tu andele (TV Filmi)
1992 Dobrodruzství kriminalistiky
1991 Ten lokaj (TV Filmi)
1991 Král a zlodej (Kısa Film)
1989 Vítezná prohra (TV Filmi)
1989 O carovné Laskonce (Mini Dizi)
1988 Putování po Blazenych ostrovech (TV Filmi)
1988 Nadeje má hluboké dno (TV Filmi)
1986 O stestí a kráse (TV Filmi)
1986 Bylo nás sest (Mini Dizi)
1986 Ahoj sídliste (Mini Dizi)
1985 Perly a ruze (Kısa Film)

Senaryo

2003 Jedna ruka netleská

Televizyon

2018 Vzkrísení (TV Filmi)
2011 Cerná díra (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ivan Trojan Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler