Izudin Bajrovic

Izudin Bajrovic

Izudin Bajrovic
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.02.1963

Doğum Yeri: Pljevlja, Karadağ

Karadağlı oyuncu.

Pink Elephant (2017), C'est dur d'être honnête (2007), Love Pain Sevdah (2019) ve Ranjenik (1989) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Praznik praznine
2021 Tabija
2020 Quo vadis, Aida?
2020 Otac
2020 Koncentrisi se, baba
2019 The Ruins (Kısa Film)
2019 Sympathie pour le diable
2019 Pun mjesec
2019 Love Pain Sevdah
2019 Kontrapunkt (Kısa Film)
2019 Jama (Kısa Film)
2019 Sin
2018 Snijeg za Vodu: Snow for Water (Kısa Film)
2018 Sam samcat
2018 Regained Memory
2018 Izbrisana
2017 The Books of Knjige: Slucajevi Pravde
2017 Nista, samo vjetar
2017 Les hommes, ça ne pleure pas
2017 Pink Elephant (Kısa Film)
2016 Saraybosna'da Ölüm
2016 Min faster i Sarajevo
2015 The Prosecutor the Defender the Father and His Son
2014 Reket
2013 Obrana i zastita
2013 Nek je ziva glava (Kısa Film)
2013 Moja! Moja! Moja sobica! (Kısa Film)
2012 Halimin put
2011 Prtljag (Kısa Film)
2010 Revizor (Kısa Film)
2010 Le choix de Luna
2010 Güzel Bir Hayat Düşlerken
2009 La révélation
2009 Pecat
2008 Zapamtite Vukovar
2007 Diriler ve ölüler
2007 C'est dur d'être honnête
2004 Kod amidze Idriza
2003 Remake
2003 Au feu!
2002 10 minuta (Kısa Film)
2001 Prvo smrtno iskustvo (Kısa Film)
1997 Kusursuz Çember
1997 Elvis
1991 İhtiras Oyunları
1986 Posljednji skretnicar uzanog kolosijeka

Televizyon

2020 Drzavni sluzbenik
2020 Novine
2012 Foliranti
2010 Lud, zbunjen, normalan
2010 Dva smo svijeta razlicita
2008 Viza za buducnost
2007 Tata i zetovi
2007 Crna hronika
2006 Slunjska brda - zivot ili smrt (TV Filmi)
2006 Mikrofon je vas
2006 Klopka (Seslendirme)
2005 Gori vatra
2004 Viza za buducnost: Novogodisnji special (TV Filmi)
2003 Viza za buducnost: Novogodisnji special (TV Filmi)
2001 Borac (TV Filmi)
1999 Warriors - L'impossible mission (TV Filmi)
1989 Ranjenik
1986 Misija majora Atertona

Görev Aldığı Yapımlar

Izudin Bajrovic Fotoğrafları

Izudin Bajrovic Haberleri