İzzet Çivril

İzzet Çivril

İzzet Çivril
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1952

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi Konservatuvarı mezunudur. Kariyerinde yer aldığı en büyük projeler 2012 yılı yapımı Fetih 1453 ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisidir. Halen Ankara Devlet Opera sanatçısıdır.

Filmografi

2017 Joker Çetesi
2017 Göç Yolu - Elveda Balkanlar
2016 Nefrin
2015 Leblebi Tozu
2014 Stajyer Mafya
2012 Fetih 1453
2012 Ayaz
2012 Atatürk'ün Fedaisi Topal Osman
2011 Gesi Bağları
2010 Nene Hatun
2010 Mahpeyker Kösem Sultan
2010 Aziz İstanbul

Televizyon

2016 Kertenkele Yeniden Doğuş
2015 Nizama Adanmış Ruhlar
2014 Yeşil Deniz
2012 Kurtlar Vadisi Pusu
2011 Kız Annesi
2011 Alemin Kıralı
2011 Fatmagül'ün Suçu Ne?
2010 Şefkat Tepe
2010 Gesi Bağları
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
2009 Akasya Durağı
2008 İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy (TV Filmi)
2007 Kuzey Rüzgarı
2007 Hakkını Helal Et

Görev Aldığı Yapımlar

İzzet Çivril Fotoğrafları

İzzet Çivril Haberleri

Portreler