İzzet Çivril

İzzet Çivril

İzzet Çivril
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1952

İzzet Çivril (d. 1952), Türk oyuncu.
Çivril'in kariyerinde yer aldığı en büyük proje 2012 yılında gösterime giren Fetih 1453'tür.[1]
Filmografi [değiştir]

Yıl Film Rol
2010 Aziz İstanbul
2010 Nene Hatun
2010 Mahpeyker Kösem Sultan Hekimbaşı
2012 Esmer Raoul Hainze
2012 Ayaz Alex
2012 Fetih 1453 Kardinal Isidor
TV dizi ve filmleri [değiştir]

Yıl Dizi Karakter
1992 Emret Bakanım
2008 İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Abbas Halim Paşa
2010 Gesi Bağları Komutan
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi İbrahim Akça
2011 Kız Annesi Muhsin

Görev Aldığı Yapımlar

İzzet Çivril Fotoğrafları

İzzet Çivril İle İlgili Haberler

Portreler