Jóhann Sigurðarson

Jóhann Sigurðarson

Jóhann Sigurðarson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.4.1956

Doğum Yeri: İzlanda

İzlandalı aktör.

Fornbókabúðin (1997), Kona fer í stríð (2018) ve Ég man þig (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Kona fer í stríð
2017 Ég man þig
2015 Tvíliðaleikur (Kısa Film)
2011 Eldfjall
2011 Rokland
2010 Sumarlandið
2010 Mamma Gógó
2008 Heiðin
2008 Belali dügün
2004 Kaldaljós
2002 Ferðin
2000 101 Reykjavík
1998 Sporlaust
1997 Perlur og svín
1995 Benjamín dúfa
1995 Tár úr steini
1995 Í draumi sérhvers manns (Kısa Film)
1986 Eins og skepnan deyr

Televizyon

2016 Ófærð
2011 Heimsendir (Mini Dizi)
2010 Réttur
2009 Circledrawers (TV Filmi)
2004 Áramótaskaup2004 (TV Filmi)
2003 Áramótaskaup2003 (TV Filmi)
2003 Virus au paradis (TV Filmi)
2000 Viktor (Kısa Film)
1997 Áramótaskaup1997 (TV Filmi)
1997 Ráðagóða stelpan (TV Filmi)
1987 Öskubuska og maðurinn sem átti engar buxur (TV Filmi)
1985 Fastir liðir eins og venjulega (Mini Dizi)

Yönetmen

1997 Fornbókabúðin

Senaryo

1997 Fornbókabúðin

Görev Aldığı Yapımlar

Jóhann Sigurðarson Fotoğrafları

Jóhann Sigurðarson Haberleri

Portreler