Jóhannes Haukur Jóhannesson

Jóhannes Haukur Jóhannesson

Jóhannes Haukur Jóhannesson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1980

Doğum Yeri: Hafnarfjörður, İzlanda

İzlandalı aktör.

İzlanda'da doğmuş ve büyümüş ancak çocukluğunun birkaç yılını annesiyle birlikte Faroe Adaları'nda geçirmiştir. Akıcı bir şekilde İzlandaca, Faroe dili, Danca ve İngilizce konuşabilmektedir. 2017 yapımı Sarışın Bomba filmi, The Last Kingdom ve Game of Thrones dizisindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Sisters Brothers
2018 Where'd You Go, Bernadette
2018 Alpha
2017 Ég man þig
2017 Sarışın Bomba
2016 Efectul acvatic
2016 Pilgrim (Kısa Film)
2015 Bakk
2014 Algjör Sveppi og Gói bjargar málunum
2014 Nuh: Büyük Tufan
2013 Þetta Reddast
2012 Kara Oyun
2011 Come to Harm (Kısa Film)
2009 Bjarnfreðarson
2009 The Place (Kısa Film)
2008 Reykjavík-Rotterdam
2004 Legal Criminals (Kısa Film)

Televizyon

2017 Loforð (Mini Dizi)
2017 Stella Blómkvist (Mini Dizi)
2017 The Last Kingdom
2016 Der Island-Krimi
2016 Taht Oyunları
2015 A.D. The Bible Continues
2014 Ævar vísindamaður
2013 Ferðalok (Mini Dizi)
2013 LazyTown
2012 Áramótaskaup 2012 (TV Filmi)
2011 Áramótaskaup 2011 (TV Filmi)
2011 Mannasiðir Gillz (Mini Dizi)
2011 Pressa
2010 Áramótaskaup 2010 (TV Filmi)
2009 Fangavaktin (Mini Dizi)
2009 Marteinn (Mini Dizi)
2009 Réttur
2008 Áramótaskaup 2008 (TV Filmi)
2008 Ríkið (Mini Dizi)
2008 Svartir englar

Görev Aldığı Yapımlar

Jóhannes Haukur Jóhannesson Fotoğrafları

Jóhannes Haukur Jóhannesson Haberleri

Portreler