Júlia Molins

Júlia Molins

Júlia Molins
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.5.1993

Doğum Yeri: Barselona, İspanya

İspanyol oyuncu.

Online Vahşet (2017), Sé quién eres (2017) ve Hooked Up (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Gang (Kısa Film)
2018 Uncoloured Girl (Kısa Film)
2018 Yo Nunca (Kısa Film)
2017 Online Vahşet
2016 Una tarde con Bolaño (Kısa Film)
2015 Hope (Kısa Film)
2013 Hooked Up

Televizyon

2019 Amar en tiempos revueltos
2017 Sé quién eres
2017 Seis hermanas
2016 Cites
2014 Producte Bàsic

Görev Aldığı Yapımlar

Júlia Molins Fotoğrafları

Júlia Molins Haberleri