Jack Davenport

Jack Davenport

Jack Davenport
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.3.1973

Doğum Yeri: Suffolk, İngiltere

İngiliz aktördür. This Life, Coupling dizileri ve Karayip Korsanları serisiyle tanınmaktadır. Ayrıca Yetenekli Bay Ripley gibi Hollywood yapımlarında da rol almıştır. 2009 itibarıyla Davenport FlashForward dizisinin önemli karakterlerinden birini oynamaktadır.

Filmografi

1996 This Life (TV Dizisi)
1997 The Moth (TV Dizisi)
1997 Fierce Creatures
1998 Macbeth
1998 Tale of the Mummy
1998 Ultraviolet (TV Dizisi)
1998 The Wisdom of Crocodiles
1999 Ticks
1999 The Cookie Thief
1999 Yetenekli Bay Ripley
2000 The Wyvern Mystery (TV Dizisi)
2000 Coupling (TV Dizisi)
2001 Subterrain
2001 Not Afraid, Not Afraid
2001 Look
2001 Gypsy Woman
2001 Asylum (TV Dizisi)
2001 Offending Angels
2001 The Bunker
2002 Dickens (TV Dizisi)
2002 A Very English Genius (TV – Anlatıcı)
2002 The Showbiz Set (TV – Anlatıcı)
2002 The Real Jane Austen (TV Dizisi)
2003 The Boy Who Would be King (TV – Anlatıcı)
2003 Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti
2003 Beethoven - Eroica (TV Dizisi)
2003 The Welsh Great Escape (TV Dizisi)
2004 Terrible Kisses
2004 Agatha Christie's Marple (TV Dizisi)
2005 The Libertine
2005 The Incredible Journey of Mary Bryant (TV Dizisi)
2005 The Wedding Date
2005 A Higher Agency
2006 Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 This Life + 10 (TV Dizisi)
2007 Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2008 Swingtown (TV Dizisi)
2008 The Key Man
2009 The Boat That Rocked
2009 FlashForward (TV Dizisi)
2011 Camelot (TV Dizisi)

Yapımcı filmografisi

2001 Subterrain
1999 Ticks

Radyo

2006 Alistair Cooke's American Journey (BBC Radio 4 için eski bir gazetecinin savaş raporlarını okuyor)

Görev Aldığı Yapımlar

Jack Davenport Fotoğrafları

Jack Davenport Haberleri

Portreler


Vizyondakiler