Jack Dylan Grazer

Jack Dylan Grazer

Jack Dylan Grazer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.9.2003

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktör.

Ailenin birçok üyesinin sinemayla olan bağından ötürü küçük yaşta keşfedildi ve The Adderley Sahne Sanatları Okulu'nda ARTE programına katıldı.

Babası Gavin Grazer senarist, amcası Brian Grazer yapımcı ve übey annesi Jena Thompson Grazer ise aktris ve yapımcıdır.

It (2017), Beautiful Boy (2018) ve Shazam! (2019) filmleri ve Me, Myself and I (2017) dizisiyle tanınmıştır.

Filmografi

2022 Shazam! 2
2020 Don't Tell a Soul
2019 It: Chapter Two
2019 Shazam!
2018 Beautiful Boy
2017 O
2017 Scales: Mermaids Are Real
2015 Tales of Halloween

Televizyon

2020 We Are Who We Are (Mini Dizi)
2018 Camp Confessions
2018 Me, Myself and I
2018 Speechless
2017 Movie Trivia Schmoedown
2015 Comedy Bang! Bang!
2014 The Greatest Event in Television History

Görev Aldığı Yapımlar

Jack Dylan Grazer Fotoğrafları

Jack Dylan Grazer Haberleri