Jack Lowden

Jack Lowden

Jack Lowden
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.6.1990

Doğum Yeri: Essex, İskoçya

İskoç aktör. Tam adı Jack Andrew Lowden'dir.

Ödüllü geçen dört yıllık sahne kariyerinin ardından 2016 yılında BBC One'da yayınlanan Savaş ve Barış adlı mini diziyle ekrandaki ilk uluslararası deneyimini yaşadı.

Filmografi

2018 Fighting with My Family
2017 Dunkirk
2017 England Is Mine
2017 Calibre
2017 Mary Queen of Scots
2016 Tommy's Honour
2016 A United Kingdom
2016 Denial
2014 71
2014 Ghosts

Televizyon

2016 War & Peace (Mini Dizi)
2014 The Passing Bells
2013 The Tunnel
2012 Mrs Biggs
2010 Being Victor

Tiyatro

2014 Electra
2013 Ghosts
2012 Chariots of Fire
2010 Black Watch

Görev Aldığı Yapımlar

Jack Lowden Fotoğrafları

Jack Lowden İle İlgili Haberler

Portreler