Jack Quaid

Jack Quaid

Jack Quaid
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.4.1992

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Jack Henry Quaid'dir. Açlık Oyunları (2012), Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (2013) ve Şanslı Logan (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Scream
2019 Plus One
2018 Rampage: Büyük Yıkım
2018 Küçük Ayak (Seslendirme)
2018 Creedence Clearwater Revival: Have You Ever Seen the Rain (Kısa Video)
2017 Trajedi Kızları
2017 Şanslı Logan
2017 Middle-Earth: Shadow of War (Video Oyunu - Seslendirme)
2016 Vineland
2016 Skinny Fat Girl (Kısa Film)
2016 It's Been Like a Year (Kısa Film)
2016 Hacker (Kısa Film)
2015 The Boy Who Couldn't Sleep and Never Had To (Kısa Film)
2015 Scheme Squad (Kısa Film)
2015 Running Wild
2015 Ithaca
2015 Dinnr (Kısa Film)
2014 Sperm and Egg (Kısa Film)
2014 La Terre du Milieu - L'Ombre du Mordor (Video Oyunu - Seslendirme)
2014 Just Before I Go
2013 It Don't Come Easy (Kısa Film)
2013 Backyard Portal (Kısa Film)
2013 After Lilly (Kısa Film)
2013 Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak
2012 Topless Scene (Kısa Film)
2012 Sitting Babies (Kısa Film)
2012 Just 45 Minutes from Broadway
2012 Açlık Oyunları

Televizyon

2021 The Boys
2020 Star Trek: Lower Decks (Seslendirme)
2020 Aunty Donna's Big Ol' House of Fun
2020 Planète Harvettes (Kısa Film - Seslendirme)
2017 Workaholics
2017 The Tap
2017 Sea Oak (Kısa Film)
2016 Vinyl
2016 The Fantastic Adventures of Foolish Gentlemen
2016 Mound Visits (Mini Dizi)
2016 Above Average Presents
2015 Criminal Crimes
2015 Sasquatch Sketch Comedy
2013 MRS.

Yapımcı

2013 After Lilly (Kısa Film)

Televizyon

2018 Middle School Talent Show (Mini Dizi)

Senaryo

2013 After Lilly (Kısa Film)

Televizyon

2014 Sasquatch Sketch Comedy

Görev Aldığı Yapımlar

Jack Quaid Fotoğrafları

Jack Quaid Haberleri