Jackson A. Dunn

Jackson A. Dunn

Jackson A. Dunn
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.12.2003

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

İlk kez 2014 yılında Killer Kids isimli belgesel dizide rol alarak oyunculuğa başladı. Utanmaz (2015), Legendary Dudas (2016) ve Get Shorty (2017) dizileriyle tanındı.

Filmografi

2019 Brightburn
2018 Gone Are the Days
2017 The Scent of Rain & Lightning

Televizyon

2017 Get Shorty
2017 GLOW
2017 Colony
2016 Legendary Dudas
2015 Utanmaz
2014 Killer Kids (Belgesel Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jackson A. Dunn Fotoğrafları

Jackson A. Dunn Haberleri