Jacob Lohmann

Jacob Lohmann

Jacob Lohmann
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.2.1974

Doğum Yeri: Kopenhag, Danimarka

Danimarkalı aktör.

Norskov (2015), Yasak Aşk (2012) ve Forbrydelsen (2007) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Valhalla
2019 De Frivillige
2018 Domino
2018 Den tid på året
2018 Den skyldige
2017 Among the Adults (Kısa Film)
2017 3 ting
2017 Dan-Dream
2017 Underverden
2016 Flaskepost fra P
2015 Sommeren '92
2015 Lukas and the Aspies (Kısa Film)
2014 Kapgang
2014 Kartellet
2014 Klumpfisken
2013 I lossens time
2013 Belinda Beautiful (Kısa Film)
2012 Yasak Aşk
2011 Forbandelsen
2011 Far til fire - tilbage til naturen
2009 Flugten
2008 Kandidaten
2007 Hvid nat
2006 Fidibus
2006 En soap
2005 Drabet
2003 2 ryk og en aflevering
2003 Aftenland (Kısa Film)
2003 Se til venstre, der er en svensker

Televizyon

2018 The Rain
2017 Norskov
2017 Gidseltagningen
2015 Ditte & Louise
2013 Eksil (TV Filmi)
2013 Dicte
2012 Forbrydelsen
2012 Rita
2010 Lærkevej
2010 Blekingegade (Mini Dizi)
2009 Lulu & Leon
2009 Livvagterne
2008 Album
2008 Anna Pihl
2007 Øen
2005 Klovn

Görev Aldığı Yapımlar

  • Suçlu, Den Skyldige / The Guilty, 2018, Oyuncu

Jacob Lohmann Fotoğrafları

Portreler