Jacob Matschenz

Jacob Matschenz

Jacob Matschenz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1984

Doğum Yeri: Berlin, Almanya

Alman oyuncu.

Doğu Almanya'nın Berlin kentinde dünyaya geldi. Binicilik ve okşuluk sporlarıyla ilgilenmektedir. Tehlikeli Oyun (2008), Das Lächeln der Tiefseefische (2005) ve Bis aufs Blut - Brüder auf Bewährung (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Black Square
2021 Stille Post
2020 Wanda, mein Wunder
2020 Undine
2020 Es ist zu deinem Besten
2020 Chasing Paper Birds
2019 Rest in Greece
2019 Nur eine Frau
2018 Fünf Freunde und das Tal der Dinosaurier
2018 Asla Gözlerini Kaçırma
2017 Tomorrow we'll be happy (Kısa Film)
2017 Vorwärts immer!
2017 Mein Blind Date mit dem Leben
2017 Magical Mystery oder: die Rückkehr des Karl Schmidt
2016 Rico, Oskar und der Diebstahlstein
2016 LenaLove
2016 Alone in Berlin
2015 Heil
2015 3 Türken & ein Baby
2014 Jack
2013 Sputnik
2013 Schlussmacher
2013 Grossstadtklein
2012 Schutzengel
2012 Drei Zimmer/Küche/Bad
2011 Wickie auf großer Fahrt
2011 Vorstadtkrokodile 3
2011 Männerherzen... und die ganz ganz große Liebe
2011 La mer à l'aube
2011 Das System - Alles verstehen heisst alles verzeihen
2011 Adams Ende
2010 Renn, wenn du kannst
2010 Kalte Karibik
2010 Bis aufs Blut - Brüder auf Bewährung
2009 Fliegen (Kısa Film)
2009 Vorstadtkrokodile
2009 12 Meter ohne Kopf
2008 Zweier ohne
2008 Unschuld
2008 Tehlikeli Oyun
2008 Im Winter ein Jahr
2008 1. Mai
2007 42plus
2006 Wholetrain
2006 Neandertal
2006 Ludgers Fall
2005 Rose
2005 Das Lächeln der Tiefseefische
2004 Fliehendes Land
2003 Befreite Zone
2002 Mutanten
2001 Kleine Kreise

Televizyon

2021 Altes Land (Mini Dizi)
2020 Babylon Berlin
2020 Unterleuten - Das zerrissene Dorf (Mini Dizi)
2019 Toni, männlich, Hebamme
2019 Charité at War
2019 Charité
2019 Der Koch ist tot (TV Filmi)
2018 Tatort
2017 Abgestempelt
2015 Mord in bester Gesellschaft
2015 Nachspielzeit (TV Filmi)
2014 Till Eulenspiegel (TV Filmi)
2014 Die Pilgerin (Mini Dizi)
2012 Bella Block
2012 Finn und der Weg zum Himmel (TV Filmi)
2011 The Sinking of the Laconia (Mini Dizi)
2011 Dreileben (Mini Dizi)
2009 SOKO Köln
2009 Der gestiefelte Kater (TV Filmi)
2008 SOKO Leipzig
2008 Tod in der Eifel (TV Filmi)
2007 Stubbe - Von Fall zu Fall
2007 Auf dem Vulkan (TV Filmi)
2007 An die Grenze (TV Filmi)
2006 Zwei Engel für Amor
2006 Tornado - Der Zorn des Himmels (TV Filmi)
2006 Tollpension (TV Filmi)
2005 Sex Up - ich könnt' schon wieder (TV Filmi)
2004 Experiment Bootcamp (TV Filmi)
2003 Sex Up - Jungs haben's auch nicht leicht (TV Filmi)
2002 Polizeiruf 110
2002 Juls Freundin (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jacob Matschenz Fotoğrafları

Jacob Matschenz Haberleri