Jacob Tremblay

Jacob Tremblay

Jacob Tremblay
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.10.2006

Doğum Yeri: Vancouver, Kanada

Kanadalı oyuncu.

İlk kez aksiyon filmi Şirinler 2 (2013) ile kamera karşısına geçti. Asıl çıkışını ise Gizli Dünya'da (2015) gerçekleştirdi ve eleştirmenlerin beğenisini kazandı. 2016'da Tremblay, komedi filmi Donald Trump'ın 'The Art of the Deal: The Movie' filminde (2016) yardımcı rolde oynadı ve 2017'de Henry'nin Kitabı (2017) dramasında Naomi Watts'ın oğlu rolünü canlandırdı.

Filmografi

2019 Doctor Sleep
2019 Uslu Çocuklar
2018 Yırtıcı
2018 The Death and Life of John F. Donovan
2017 Mucize
2017 Henry'nin Kitabı
2016 İçeride
2016 Burn Your Maps
2016 Kabustan Gelen
2015 Gord's Brother (Kısa Film)
2015 Gizli Dünya
2014 Extraterrestrial
2013 The Magic Ferret (Kısa Film)
2013 Şirinler 2

Televizyon

2019 The Twilight Zone
2018 Pete the Cat (Seslendirme)
2018 Pete the Cat: A Very Groovy Christmas (TV Filmi - Seslendirme) 
2018 Animals (Seslendirme)
2017 American Dad! (Seslendirme)
2016 The Last Man on Earth
2016 Donald Trump's The Art of the Deal: The Filmi (TV Filmi)
2014 Santa's Little Ferrets (Kısa Film)
2014 My Mother's Future Husband (TV Filmi)
2013 Mr. Young
2013 Motive

Görev Aldığı Yapımlar

Jacob Tremblay Fotoğrafları

Jacob Tremblay Haberleri