Jacqueline Byers

Jacqueline Byers

Jacqueline Byers
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.09.1988

Doğum Yeri: Toronto, Kanada

Kanadalı oyuncu.

Ontario Queen's Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunudur. Aynı yerde yüksek lisansını da tamamlamıştır. Roadies (2016), Timeless (2016) ve Salvation (2017-2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Devil's Light
2019 Home in Time (Kısa Film)
2019 You Are Here
2018 House of Evil
2017 Ordinary Days
2015 Full Out
2013 90 Days (Kısa Film)
2003 Blizzard: Santa's Magic Reindeer

Televizyon

2019 Diggstown
2018 Salvation
2016 Timeless
2016 Roadies
2014 Ascension (Mini Dizi)
2014 The Strain
2014 Scared Stiff

Görev Aldığı Yapımlar

Jacqueline Byers Fotoğrafları