Jacques Boudet

Jacques Boudet

Jacques Boudet
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.12.1939

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız tiyatro ve sinema oyuncusu. 

Nikita (1990), Les émotifs anonymes (2010), Farinelli (1994) ve Aşkın Halleri (2010) filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Libera me
2017 Sales gosses
2017 Loue-moi!
2017 La villa
2016 Laguerta (Kısa Video Filmi)
2015 Shanghai Belleville
2015 Pointe noire (Kısa Film)
2015 Bir Liderin Çocukluğu
2015 14 Juillet (Kısa Film)
2014 Rosenn
2014 Les souvenirs
2014 Au fil d'Ariane
2012 Voyage sans retour
2012 La ville est calme (Kısa Film)
2012 La monnaie s'il vous plaît (Kısa Film)
2012 Kraliçenin Vedası
2011 La résistance de grenadine (Kısa Film)
2011 L'exercice de l'État
2011 De force
2011 Château Mouton Rothschild (Kısa Film)
2011 Beur sur la ville
2010 Les émotifs anonymes
2010 Aşkın Halleri
2009 Le coach
2008 Lady Jane
2008 Agathe Cléry
2007 Polichinelle (Kısa Film)
2007 La disparue de Deauville
2006 Plus ou moins (Kısa Film)
2006 Nos jours heureux
2006 Mon colonel
2006 Le passager de l'été
2006 L'ivresse du pouvoir
2005 Cache cache
2004 Une autre vie (Kısa Film)
2004 Mon père est ingénieur
2004 La faucheuse à ma mère (Kısa Film)
2004 La confiance règne
2004 L'empreinte
2003 Père et fils
2003 Midi à sa porte... (Kısa Film)
2002 Marie-Jo et ses 2 amours
2002 Laissez-passer
2002 Il buma
2001 Tanguy
2001 Mademoiselle
2001 Le lait de la tendresse humaine
2000 Une rue dans sa longueur (Kısa Film)
2000 Le conte du ventre plein
2000 La ville est tranquille
2000 À l'attaque!
1999 Les enfants du marais
1999 Le plus beau pays du monde
1999 Le bleu des villes
1998 Les beaux pères (Kısa Film)
1998 À la place du coeur
1997 Un air si pur...
1997 Tenue correcte exigée
1997 Marius et Jeannette
1996 Rainbow pour Rimbaud
1995 Sefiller
1995 Pressions (Kısa Film)
1995 Marie-Louise ou la permission
1995 Julie Lescaut
1995 À la vie, à la mort!
1994 Le nez au vent (Kısa Film)
1994 Farinelli
1994 Des feux mal éteints
1993 Tout ça... pour ça!
1993 L'argent fait le bonheur
1993 Hélène traverse la Manche (Kısa Film)
1992 Le retour de Casanova
1992 L.627
1991 Le cri du cochon
1991 Le coup suprême
1991 Dieu vomit les tièdes
1991 Merci la vie'
1990 Un week-end sur deux
1990 Nikita
1989 Ce qui me meut (Kısa Film)
1988 Natalia
1988 La petite amie
1988 La bête féroce (Kısa Film)
1987 Buisson ardent
1987 Agent trouble
1986 Cours privé
1985 Rouge midi
1984 Swann'in Aşkı
1984 Rive droite, rive gauche
1984 La diagonale du fou
1983 Une pierre dans la bouche
1983 Un bruit qui court
1983 Itinéraire bis
1982 Josepha
1982 Jimmy Jazz (Kısa Film)
1982 Envers du décor (Kısa Film)
1981 Une étrange affaire
1981 Une affaire d'hommes
1981 Asphalte
1980 L'histoire du cahier anonyme (Kısa Film)
1980 Bobo la tête
1979 Revenir en décembre (Kısa Film)
1978 On a marché sur les eaux (Kısa Film)
1977 Tendre poulet
1977 Le couple témoin
1977 La question
1977 L'ombre et la nuit
1977 L'apprenti salaud
1977 Julie pot-de-colle
1976 Dracula père et fils
1975 Önemli Olan Sevmek
1971 La coqueluche

Televizyon

2017 The Crown
2016 Le chapeau de Mitterrand (TV Filmi)
2013 La Famille Katz
2012 R.I.S. Police scientifique
2012 Plus belle la vie
2012 Parle tout bas, Si c'est d'amour (TV Filmi)
2012 Duo (Mini Dizi)
2011 Longue peine (TV Filmi)
2011 Les Edelweiss
2011 Bas les coeurs (TV Filmi)
2010 Les toqués
2010 La très excellente et divertissante histoire de François Rabelais (TV Filmi)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle
2008 À droite toute (Mini Dizi)
2007 Chez Maupassant (Mini Dizi)
2005 La pomme de Newton (TV Filmi)
2005 L'arbre et l'oiseau (TV Filmi)
2004 Mon fils cet inconnu (TV Filmi)
2004 Le grand patron
2003 Jean Moulin, une affaire française (TV Filmi)
2003 Ambre a disparu (TV Filmi)
2001 Commissariat Bastille
2001 De toute urgence (TV Filmi)
1999 Joséphine, ange gardien
1999 L'histoire du samedi
1999 Dossier: disparus
1998 Maigret
1998 Les marchands de gloire (TV Filmi)
1998 Le Comte de Monte Cristo (Mini Dizi)
1997 Sapho (TV Filmi)
1997 Nini (TV Filmi)
1996 Les Cordier, juge et flic
1995 Chercheur d'héritiers
1995 Lulu roi de France (TV Filmi)
1994 Renseignements généraux
1994 Pas si grand que ça! (TV Filmi)
1994 La récréation (TV Filmi)
1994 La guerre des privés
1993 L'homme dans la nuit (TV Filmi)
1993 Ferbac
1992 Navarro
1991 Les ritals (TV Filmi)
1991 Le piège (TV Filmi)
1990 La goutte d'or (TV Filmi)
1990 La belle Anglaise
1990 L'ami Giono: Jofroi de la Maussan (TV Filmi)
1989 Le Retour d'Arsène Lupin
1987 American Playhouse
1986 Music Hall (TV Filmi)
1986 Cinéma 16
1984 Quidam (TV Filmi)
1984 L'appartement
1982 Mozart (Mini Dizi)
1981 Les gaietés de la correctionnelle
1981 Histoire contemporaine (Mini Dizi)
1980 Les amours des années folles
1979 Churchill and the Generals (TV Filmi)
1969 L'atelier Prévert-Derlon (TV Series Kısa Film)
1967 Lagardère (Mini Dizi)
1967 Julie de Chaverny Ou La double méprise (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jacques Boudet Fotoğrafları

Jacques Boudet Haberleri