Jaeden Lieberher

Jaeden Lieberher

Jaeden Lieberher
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.1.2003

Doğum Yeri: Pennsylvania, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Jaeden Wesley Lieberher'dir. Angela Martell ve müzik şefi Wes Lieberher'in oğludur. St. Vincent filmindeki Oliver Bronstein, Midnight Special filmindeki Alton Meyer ve The Confirmation filmindeki Anthony rolleriyle başarılı olmuş ve tanınmıştır.

Filmografi

2019 Knives Out
2019 It: Chapter Two
2019 The Lodge
2017 It
2017 The Book of Henry
2016 Midnight Special
2016 The Confirmation
2015 Aloha
2014 St. Vincent
2014 Playing It Cool
2013 Grief (Kısa Film)

Televizyon

2015 Masters of Sex

Ödülleri

2014 Las Vegas Film Critics Society Awards - Gençlik Filmi, St. Vincent
2014 Phoenix Film Critics Society Awards - En İyi Yardımcı Genç Erkek Oyuncu, St. Vincent

Görev Aldığı Yapımlar

Jaeden Lieberher Fotoğrafları

Jaeden Lieberher Haberleri

Portreler