Jai Courtney

Jai Courtney

Jai Courtney
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 15.3.1986

Doğum Yeri: Sydney, Avustralya

Avustralyalı oyuncu.

Tam adı Jai Stephen Courtney'dir. Terminatör: Genisys (2015), Uyumsuz (2014) ve Suicide Squad: Gerçek Kötüler (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Scarygirl
2021 Jolt
2021 The Suicide Squad: İntihar Timi
2020 The Good Criminal
2020 100% Kurt (Seslendirme)
2019 Semper Fi
2019 Buffaloed
2019 Storm Boy
2016 İstisna
2016 Suicide Squad: Gerçek Kötüler
2015 Kuralsız
2015 Terminator Genisys
2015 Man Down
2014 Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Uyumsuz
2014 Felony
2014 Boyun Eğmez
2014 Son Umut
2013 A Good Day to Die Hard
2012 Jack Reacher
2009 Stone Bros.

Televizyon

2020 Stateless
2017 Wet Hot American Summer: Ten Years Later
2010 Spartacus: Blood and Sand
2008 All Saints
2008 Packed to the Rafters

Görev Aldığı Yapımlar

Jai Courtney Fotoğrafları

Jai Courtney Haberleri