Jai Courtney

Jai Courtney

Jai Courtney
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.3.1986

Doğum Yeri: Sydney, Avustralya

Avustralyalı aktör. Tam adı Jai Stephen Courtney'dir.

En bilinen rolü Spartacus dizisindeki Varro rolüdür. Jack Reacher, Zor Ölüm 5, I, Frankestein, Uyumsuz, Terminator Genisys gibi filmlerde de yer almıştır.

Filmografi

2017 The Exception
2016 Suicide Squad
2015 The Divergent Series: Insurgent
2015 Terminator Genisys
2015 Man Down
2014 I, Frankenstein
2014 Divergent
2014 Felony
2014 Unbroken
2014 The Water Diviner
2013 A Good Day to Die Hard
2012 Jack Reacher
2009 Stone Bros.

Televizyon

2017 Wet Hot American Summer: Ten Years Later
2010 Spartacus: Blood and Sand
2008 All Saints
2008 Packed to the Rafters

Tiyatro

2017 Macbeth

Görev Aldığı Yapımlar

Jai Courtney Fotoğrafları

Jai Courtney Haberleri

Portreler


Vizyondakiler