Jaimie Alexander

Jaimie Alexander

Jaimie Alexander
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.3.1984

Doğum Yeri: Güney Karolina, ABD

Amerika'lı oyuncu. 


ABC'de yayınlanan Kyle XY isimli dizi'de Jessi XX karekterini canlandırmaktadır.

Filmografi
Last Stand 
Thor: Karanlık Dünya  (2013)  
Geçit Yok  (2013)  
Savannah  (2012)  
Thor  (2011)  
Aşk Sarhoşu  (2010)  
Loosies  (2010)  
Entering The Other Side  (2007)  
Hallowed Ground  (2007)  
Rest Stop  (2006)  
The Other Side  (2006)  
Squirrel Trap  (2004)
 
Oyuncu Olduğu Diziler 
Kyle Xy  (2009)  
Kyle Xy  (2007)  
Kyle Xy  (2006)

Görev Aldığı Yapımlar

Jaimie Alexander Fotoğrafları

Jaimie Alexander Haberleri

Portreler