Jake Choi

Jake Choi

Jake Choi
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.1.1988

Doğum Yeri: New York, ABD

Güney Kore asıllı ABD'li oyuncu.

2010 yılı yapımı Closed isimli kısa filmle oyunculuğa başladı. Profesyonel anlamda ilk rolünü 2011 yılı yapımı Psycho-Path filminde oynamıştır. Altın Çocuk (2013), Para Tuzağı (2016) ve Single Parents (2018-2019) isimli yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Güneş de Bir Yıldızdır
2019 Ms. Purple
2017 ABC Discovers: Los Angeles Talent Showcase (Kısa Film)
2016 A Bear Lands on Earth
2016 Meet Ugly (Kısa Film)
2016 Para Tuzağı
2016 Wolves
2015 Front Cover
2013 Benchmark (Kısa Film)
2013 Hypebeasts (Kısa Film)
2013 Walkie Buddies (Kısa Film)
2013 Welcome Home (Kısa Film)
2012 The Contained (Kısa Film)
2012 The Friend (Kısa Film)
2012 The Learning Curve (Kısa Film)
2011 Home (Kısa Film)
2011 P-Word Pizza (Kısa Film)
2011 Psycho-Path
2011 The Last Farewell (Kısa Film)
2010 Closed (Kısa Film)

Filmografi

2019 Single Parents
2018 F*ck Yes
2018 Succession
2017 Criminal Minds: Beyond Borders
2017 Hawaii Five-0
2016 Difficult People
2016 Lethal Weapon
2016 The Mysteries of Laura
2016 Next Big Thing (TV Filmi)
2015 Broad City
2015 Younger
2014 Gotham
2014 Law & Order: Special Victims Unit
2013 Altin Çocuk
2013 Unforgettable
2012 CollegeHumor Originals
2012 School Spirits
2012 Steel Wulf: Cyber Ninja
2012 Jest Originals (Mini Dizi)
2011 Mysteries at the Museum (Belgesel Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jake Choi Fotoğrafları

Portreler