Jake Kasdan

Jake Kasdan

Jake Kasdan
Yönetmen

Doğum Tarihi: 28.10.1974

Doğum Yeri: Detroit, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Jacob Kasdan'dır. Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007), Zero Effect (1998) ve The TV Set (2006) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Jumanji: Next Level
2017 Jumanji: Vahşi Orman
2014 Kaset İşi
2011 Kötü Öğretmen
2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story
2006 The TV Set
2002 Orange County
1998 Zero Effect

Televizyon

2015 Weird Loners
2015 Fresh Off the Boat
2015 The Grinder
2015 The Grinder (Mini Dizi)
2012 Ben and Kate
2011 Spring/Fall (TV Filmi)
2011 New Girl
2008 Californication
2006 Cracking Up
2002 Zero Effect (TV Filmi)
2001 Grosse Pointe
2001 Undeclared
2000 Freaks and Geeks

Yapımcı

2014 Kaset İşi
2011 Mükemmel Plan
2011 Kötü Öğretmen
2008 Shades of Ray
2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story
2006 The TV Set
1998 Zero Effect

Televizyon

2019 Heart of Life (TV Filmi)
2019 Bless This Mess
2019 Fresh Off the Boat
2019 Speechless
2018 New Girl
2017 Jalen Vs. Everybody (TV Filmi)
2015 Weird Loners (Mini Dizi)
2015 The Grinder
2013 Ben and Kate
2002 Zero Effect (TV Filmi)
2000 Freaks and Geeks

Senaryo

2019 Jumanji: Next Level
2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story
2006 The TV Set
1998 Zero Effect

Televizyon

2002 Zero Effect (TV Filmi)

Oyuncu

2012 The New Guy on New Girl with Zooey Deschanel (Kısa Video)
2008 Shades of Ray
1998 Zero Effect (Seslendirme)
1988 The Accidental Tourist
1985 Silverado
1983 Yıllar Sonra
1983 The Big Chill

Görev Aldığı Yapımlar

Jake Kasdan Fotoğrafları

Jake Kasdan Haberleri