Jake Lacy

Jake Lacy

Jake Lacy
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.2.1985

Doğum Yeri: Greenfield, ABD

ABD'li aktör.

Carol (2015), Miss Sloane (2016) ve Obvious Child (2014) filmleriyle tanınmıştır. 2015'ten beri Lauren Deleo ile evlidir.

Filmografi

2019 Ode to Joy
2019 Otherhood
2018 Johnny English Strikes Again
2018 Diane
2018 Rampage: Büyük Yıkım
2016 Miss Sloane
2016 Aşkın Çekimi
2016 Bekar Yaşam Kılavuzu
2015 Mutlu Yıllar
2015 Carol
2014 Intramural
2014 Obvious Child
2010 C'est moi (Short)

Televizyon

2018 I'm Dying Up Here
2018 American Experience (Belgesel Dizi)
2017 Christmas Inheritance (TV Filmi)
2016 Girls
2016 Billy & Billie
2016 Last Week Tonight with John Oliver
2014 The McCarthys
2014 The Michael J. Fox Show
2013 The Goodwin Games
2013 The Office
2012 Royal Pains
2011 Better with You
2008 The Guiding Light

Görev Aldığı Yapımlar

Jake Lacy Fotoğrafları

Jake Lacy Haberleri

Portreler