Jakob Cedergren

Jakob Cedergren

Jakob Cedergren
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.1.1973

Doğum Yeri: Lund, İsveç

İsveçli aktör.

Submarino (2010), Frygtelig lykkelig (2008) ve Den skyldige (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Bird Catcher
2018 Den skyldige
2017 Ljusningen
2016 Sadie
2016 Fuglene over sundet
2015 Antigang
2013 Sorg og glæde
2013 Faro
2011 Den som dræber - Fortidens skygge
2010 Submarino
2009 Vølvens forbandelse
2009 Rage
2008 Ofringen
2008 Arn: Riket vid vägens slut
2008 Frygtelig lykkelig
2008 Gaven
2008 Remix
2007 En dans på roser (Kısa Film)
2007 Immeasurable (Kısa Film)
2007 Nåletræer
2006 Jeg somregel (Kısa Film)
2006 Sprængfarlig bombe
2006 Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand
2006 The Journals of Knud Rasmussen
2005 Solopgang
2005 Bare Holger (Kısa Film)
2005 Steppeulve (Kısa Film)
2005 Lille Lise (Kısa Film)
2005 Bag det stille ydre
2005 Tutunamayanlar
2004 Pandasyndromet (Kısa Film)
2003 Den nye mand (Kısa Film)
2003 Rembrandt
2003 De grønne slagtere
1998 Den blå munk

Televizyon

2010 Morden i Sandhamn
2016 Ditte & Louise
2011 Den som dræber
2010 Arn (Mini Dizi)
2009 Harry & Charles
2008 Sommer
2007 Forbrydelsen
2004 Ørnen: En krimi-odyssé
2003 Belinder auktioner
2002 Nikolaj og Julie
2000 Edderkoppen (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Suçlu, Den Skyldige / The Guilty, 2018, Oyuncu
  • Tutunamayanlar, Voksne Mennesker / Dark Horse, 2005, Oyuncu

Jakob Cedergren Fotoğrafları

Portreler