James Badge Dale

James Badge Dale

James Badge Dale
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.5.1978

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı James Badgett Dale'dir. 1990 yılı yapımı Sineklerin Tanrısı filmiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Köstebek (2006), 13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri (2016) ve Dünya Savaşı Z (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Rebel Ridge
2020 The Empty Man
2019 The Kitchen
2019 Mickey and the Bear
2019 Into the Ashes
2018 The Standoff at Sparrow Creek
2018 Küçük Orman
2018 Hold the Dark
2018 Donnybrook
2017 Korkusuzlar
2016 Spectral
2016 13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2015 Echoes of War
2015 Tehlikeli Yürüyüş
2014 Stretch
2014 Bayan Meadows
2013 Maskeli Süvari
2013 JFK Suikastı
2013 Dünya Savaşı Z
2013 Demir Adam 3
2012 Uçuş
2011 Utanç
2011 Gri Kurt
2010 Suikast
2010 Polish Bar
2010 Nonames
2006 24: The Game (Video Oyunu – Seslendirme)
2006 Köstebek
2005 The Naked Brothers Band: The Movie
2004 Cross Bronx
2003 Nola
2002 On_Line
1990 Sineklerin Tanrısı

Televizyon

2020 Hightown
2010 Rubicon
2007 The Black Donnellys
2005 Kanıt Peşinde
2005 CSI: NY
2005 CSI: Miami
2004 Rescue Me
2004 24
2003 Hack
2002 Law & Order: Special Victims Unit
2007 Fort Pit (TV Filmi)
2010 The Pacific (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

James Badge Dale Fotoğrafları

James Badge Dale Haberleri

Portreler


Vizyondakiler