James Landry Hébert

James Landry Hébert

James Landry Hébert
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.10.1984

Doğum Yeri: Louisiana, ABD

ABD'li oyuncu. 

Suç Çetesi, Tetikçiler ve Yedi Psikopat filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Ghost House
2017 Psychopaths
2017 Get the Girl
2016 Blue Jay
2016 Recovery
2016 Carnage Park - Willkommen in der Hölle
2014 Bayan Meadows
2014 Two Step
2013 A Night in Old Mexico
2013 Suç Çetesi
2012 Yedi Psikopat
2012 Tetikçiler
2011 Teksas Ölüm Tarlası
2011 Super 8
2011 İntikam Yolu
2010 Dylan Dog: Dead of Night
2010 Cehennem Melekleri
2010 Skateland

Televizyon

2017 Taken
2016 Westworld
2015 The Night Shift
2015 Battle Creek
2015 Marvel's Agent Carter
2014 Yarının İnsanları
2013 The List (TV Filmi)
2013 Mob City
2012 Longmire
2010 Treme

Görev Aldığı Yapımlar

James Landry Hébert Fotoğrafları

Portreler