James McArdle

James McArdle

James McArdle
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.04.1989

Doğum Yeri: Glasgow, İskoçya

İskoç oyuncu.

Star Wars: Güç Uyanıyor (2015), '71 (2014) ve İskoçya Kraliçesi Mary (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Ghost Light (Kısa Film)
2020 Ammonite
2018 İskoçya Kraliçesi Mary
2017 National Theatre Live: Angels in America Part Two - Perestroika
2017 National Theatre Live: Angels in America Part One - Millennium Approaches
2016 The Chamber
2016 On the Road
2015 Star Wars: Güç Uyanıyor
2014 '71
2012 Savaşın Çocukları
2012 One Night in Sutherland Hill (Kısa Film)
2011 Scissors (Kısa Film)

Televizyon

2021 Mare of Easttown
2017 Man in an Orange Shirt (Mini Dizi)
2014 New Worlds (Mini Dizi)
2014 Güç Gösterisi (TV Filmi)
2014 37 Days (Mini Dizi)
2013 Love & Marriage
2012 Best Possible Taste: The Kenny Everett Story (TV Filmi)
2011 Page 8 (TV Filmi)
2011 Hazır Yetişkin (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

James McArdle Fotoğrafları