Jamie Tisdale

Jamie Tisdale

Jamie Tisdale
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.12.1983

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Jamie Diane Tisdale'dir. From Dusk Till Dawn: The Series (2014), The Leftovers (2014) ve The Devil's Candy (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Portal
2016 Tiramisu for Two
2015 The Phoenix Incident
2015 The Devil's Candy
2015 Jack's Apocalypse
2015 İlahi Erişim
2014 Silent Ballet (Kısa Film)
2013 15 North
2012 The Son of an Afghan Farmer
2012 The Obama Effect
2012 Raw Footage (Kısa Film)
2012 Out of Sight... Out of Mind (Kısa Film)
2012 La American Femme (Kısa Film)
2010 Switchback
2010 Mind of Its Own
2010 Meet Monica Velour
2010 In My Sleep
2009 Spooner
2009 Anytown
2008 The Skyjacker

Televizyon

2016 From Dusk Till Dawn: The Series
2015 The Leftovers
2012 Wedding Band
2012 Unknown Sender
2012 The Seven Year Hitch (TV Filmi)
2014 Yogaphiles
2010 CSI: NY
2009 Heroes
2009 Doktor House
2008 With the Angels

Görev Aldığı Yapımlar

  • Geçit, Portal, 2019, Oyuncu

Jamie Tisdale Fotoğrafları

Jamie Tisdale Haberleri

Portreler