Jamison Jones

Jamison Jones

Jamison Jones
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.2.1969

Doğum Yeri: Detroit, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Western Michigan Üniversitesi'nde oyunculuk programında burslu olarak okumaya başladı. Ardından Güney Kaliforniya Los Angeles Üniversitesi'ne (UCLA) nakil olmuş ve lisans eğitimini Kaliforniya Eyalet Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Hollywood Polisleri (2003), Sıradan Bir Gündü (2007), Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2009) ve The Whispers (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Running (Kısa Film)
2021 Fourth Grade
2019 The Wretched
2019 Steele Wool
2018 Collusions
2016 Subdue (Kısa Video - Seslendirme)
2016 Gala & Godfrey
2012 Argo! The Musical (Kısa Film)
2011 Born to Ride
2010 Stage 4 (Kısa Film)
2009 The Lodger
2009 02:13
2008 Brooklyn'de Aşk
2007 Sıradan Bir Gündü
2007 A-Date (Kısa Film)
2006 Protected! (Kısa Video)
2005 Street 16 (Kısa Film)
2005 Soldier of God
2005 Gettin' Lucky
2003 Save It for Later
2003 Le défi (Kısa Film)
2003 Hollywood Polisleri
2002 Hesaplaşma
1998 Of Light and Darkness (Video Oyunu - Seslendirme)
1997 The Last Mistress (Kısa Film)
1996 Top Gun: Fire at Will (Video Oyunu - Seslendirme)
1995 Star Wars: Rebel Assault II - the Hidden Empire (Video Oyunu - Seslendirme)
1995 Mail Bonding (Kısa Film)
1994 Radioland Murders

Televizyon

2021 Lockwood
2021 Malibu Gothic
2018 Borderline Talent (Mini Dizi)
2017 Rosewood
2017 In an Instant (Belgesel)
2017 Agoura Hills (TV Filmi)
2017 A Girl Is a Gun
2016 General Hospital
2015 True Detective
2015 The Whispers
2015 Preface to Being Jaded (Mini Dizi)
2015 Days of Our Lives
2014 Longmire
2012 Undercover Bridesmaid (TV Filmi)
2012 Puppy Love (TV Filmi)
2010 Burn Notice
2010 Brothers & Sisters
2009 Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2009 Kamen Rider: Dragon Knight
2007 CSI: NY
2007 24
2006 NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2005 Crossing Jordan
2005 Alias
2004 That '70s Show
2003 Strong Medicine
2002 Will & Grace
2002 The Division
2000 JAG
2000 Evimiz Hollywood'ta
1998 Silk Stalkings
1998 Conan
1996 Women: Stories of Passion

Yönetmen

2017 Agoura Hills (TV Filmi)

Yapımcı

2008 Brooklyn'de Aşk
2005 Gettin' Lucky
2003 Le défi (Kısa Film)

Televizyon

2021 Malibu Gothic
2017 Agoura Hills (TV Filmi)

Senaryo

2003 Le défi (Kısa Film)

Televizyon

2017 Agoura Hills (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jamison Jones Fotoğrafları

Jamison Jones Haberleri