Jan Cornet

Jan Cornet

Jan Cornet
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.2.1982

Doğum Yeri: Barselona, İspanya

İspanyol oyuncu.

Tam adı Jan Cornet Galí'dir. İçinde Yaşadığım Deri (2011), Medyum (2012) ve Risen (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Summer Solstice (Kısa Film)
2019 Torno a ser jo (Kısa Video)
2019 In the Night (Kısa Video)
2019 Bolina (Kısa Film)
2018 Recuperando a mi Ex
2018 El desentierro
2018 De púrpura y escarlata
2017 Residente: Guerra (Kısa Video)
2016 Risen
2015 The Horror Network Vol. 1
2015 Sonata per a violoncel
2014 Tots els camins de Déu
2014 Por un puñado de besos
2014 Aşk Peşinde
2013 Menú degustació
2013 Barselona'da Bir Yaz Gecesi
2012 Medyum
2012 Buscando a Eimish
2011 Merry Little Christmas (Kısa Film)
2011 İçinde Yaşadığım Deri
2011 Devlerin Günahı
2010 El horror de la dama del lago
2008 No me pidas que te bese porque te besaré
2008 Derechos y deberes (Kısa Film)
2008 Camino
2006 Enterrados (Kısa Film)
2005 La noche del hermano
2004 Secuestro express (Kısa Film)
2004 Reporter (Kısa Film)
2004 Entrelazos (Kısa Film)

Televizyon

2019 Estoy vivo
2015 Habitaciones cerradas (Mini Dizi)
2013 El barco
2011 Ángel o demonio
2009 Hay alguien ahí
2009 Bicho malo
2007 La stella dei re (TV Filmi)
2005 Motivos personales

Görev Aldığı Yapımlar

Jan Cornet Fotoğrafları

Jan Cornet Haberleri

Portreler