Jan Ole Gerster

Jan Ole Gerster

Jan Ole Gerster
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1978

Doğum Yeri: Hagen, Almanya

Alman oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Oh Boy (2012), Lara (2019) ve Elveda Lenin! (2003) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Lara
2012 Oh Boy
2004 Der Schmerz geht, der Film bleibt (Belgesel Video)

Yapımcı

2012 Oh Boy

Senaryo

2009 Krankes Haus

Oyuncu

2006 Ein Freund von mir

Görev Aldığı Yapımlar

  • Lara, 2019, Yönetmen

Jan Ole Gerster Fotoğrafları

Jan Ole Gerster Haberleri