Jan Vlasák

Jan Vlasák

Jan Vlasák
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.2.1943

Doğum Yeri: Caslav, Çekya

Çekyalı oyuncu.

Oyunculuk yapmaya 1971 yılında Dispecer isimli TV dizisiyle başlayan Vlasák, günümüze kadar yüze yakın filmde rol almıştır. Otel (2005), Baron Rouge (2008) ve Cirkus Bukowsky (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Arthur's Choiceü
2020 Daria
2020 Charlatan
2019 Léto s gentlemanem
2016 Rudý kapitán
2015 Gangster Ka: African
2015 Gangster Ka
2009 Hodinu nevis
2009 Diabolique
2008 Chroniques d'Erzebeth: Le Royaume Assailli
2008 Baron Rouge
2007 Václav
2007 Après l'hiver
2005 Otel
2004 Milenci & vrazi
2001 Swimming pool: la piscine du danger
1999 Agáta
1997 Výchova dívek v Cechách
1992 Lady Macbeth von Mzensk
1992 Cerní baroni
1991 Wolfgang A. Mozart
1991 Tichá bolest
1991 Silnejsí nez já
1989 Uf - oni jsou tady
1989 Cesta na jihozápad
1988 Pan Tau - Der Film
1987 Víkend za milión
1987 Proc?
1987 Narozeniny reziséra Z.K.
1987 Náhodou je príma!
1985 Atomová katedrála
1984 Poslední mejdan
1983 Od vrazdy jenom krok ke lzi
1979 Zlaté casy
1978 Mesto mé nadeje

Televizyon

2019 The Sleepers (Mini Dizi)
2019 Prípad dvou sester (TV Filmi)
2019 Géométrie de la mort
2018 Vzteklina (Mini Dizi)
2018 První republika
2018 Inspektor Max
2018 Hasicárna Telecí (Mini Dizi)
2017 Svet pod Hlavou
2017 Specialisté
2017 Cetníci z Luhacovic
2016 Já, Mattoni
2016 Doktor Martin
2015 Reportérka (Mini Dizi)
2015 Cesty domú
2015 Autopsie d'un meurtre (Mini Dizi)
2014 Stopy zivota
2014 Cirkus Bukowsky
2013 Co v detektivce nebylo (TV Filmi)
2012 Zdivocelá zeme
2012 Aplaus (TV Filmi)
2011 Expozitura
2011 Cukrárna
2010 Ordinace v ruzové zahrade 2
2010 Kriminálka Andel
2009 Archiv (TV Filmi)
2008 V hlavní roli (TV Filmi)
2008 Místo v zivote
2007 Cetnické humoresky
2005 Stríbrná vune mrazu (TV Filmi)
2003 P.F. 77 (TV Filmi)
2003 La cittadella (Mini Dizi)
2003 Hodina tance a lásky (TV Filmi)
2002 O ztracené lásce
2001 Deník sílené manzelky (TV Filmi)
2000 Ze zivota pubescentky (TV Filmi)
2000 Dune (Mini Dizi)
1999 Paní Mlha (TV Filmi)
1997 Zena v kleci (TV Filmi)
1997 Jasnovidka (TV Filmi)
1996 Poe a vrazda krásné dívky (Mini Dizi)
1995 Hríchy pro diváky detektivek
1994 Le crépuscule des aigles (TV Filmi)
1994 Jak zabít McCarthyho (TV Filmi)
1993 Noc rozhodnutí (TV Filmi)
1993 Mistr Kampanus (TV Filmi)
1992 Peklo (TV Filmi)
1992 Les aventures du jeune Indiana Jones
1991 Skládacka (TV Filmi)
1991 Panenka s porcelánovou hlavickou (TV Filmi)
1989 Morové povetrí (TV Filmi)
1989 Hra na Barbaru (TV Filmi)
1989 Der Mann im Salz (TV Filmi)
1988 Setníkuv stít (TV Filmi)
1988 Bronzová spirála
1986 Malý pitaval z velkého mesta
1986 Bar Nevada (TV Filmi)
1982 Poslední návrat (TV Filmi)
1982 Explózia (TV Filmi)
1982 Archiméduv bod (TV Filmi)
1979 Bakalári
1975 Kamenny rad
1971 Dispecer

Görev Aldığı Yapımlar

Jan Vlasák Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler