Jan Zabeil

Jan Zabeil

Jan Zabeil
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1981

Doğum Yeri: Berlin, Almanya

Alman görüntü yönetmeni, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Potsdam-Babelsberg Üniversitesi'nde Sinema-TV bölümünde okudu. Çeşitli festivallarde gösterilen ve ödüller kazanan L.H.O. ve Was Weiss Der Tropfen Davon kısa filmleriyle tanındı.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2017 Üç Tepe
2015 We Will Stay in Touch about It (Kısa Film)
2011 Der Fluss war einst ein Mensch
2008 Was weiß der Tropfen davon (Kısa Film)
2007 L.H.O. (Kısa Film)

Senarist Olarak

2017 Üç Tepe
2015 We Will Stay in Touch about It (Kısa Film)
2011 Der Fluss war einst ein Mensch
2008 Was weiß der Tropfen davon (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2018 Überall wo wir sind (Belgesel)
2015 We Will Stay in Touch about It (Kısa Film)
2011 Der Fluss war einst ein Mensch

Görev Aldığı Yapımlar

  • Üç Tepe, Drei Zihnen, 2017, Yönetmen, Senarist

Jan Zabeil Fotoğrafları

Jan Zabeil Haberleri

Portreler