Jana Mitsoula

Jana Mitsoula

Jana Mitsoula
Oyuncu

Doğum Yeri: Calgary, Kanada

Kanadalı top model ve aktris.

2005 yılı yapımı Elektra filmindeki rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 The Hollow Child
2016 Interrogation
2009 Cole
2009 Bullfighter (Kısa Film)
2008 El taxista (Kısa Film)
2006 Korkunç Bir Film 4
2005 Elektra
1999 Late Night Sessions
1996 Blazing Force (Video)

Televizyon

2017 The 100
2015 The Flash
2013 Profile for Murder (TV Filmi)
2010 Look
2007 Kaya
2006 The Evidence
2006 Da Vinci's City Hall
2005 Tru Calling
2005 Yıldız Geçidi: Atlantis
2005 Da Vinci's Inquest
2004 The L Word
2002 Wildfire 7: The Inferno (TV Filmi)
2002 The Twilight Zone
1997 Days of Our Lives

Görev Aldığı Yapımlar

Jana Mitsoula Fotoğrafları

Portreler